Om os

DUX – lang tradition og stærke produkter

DUX – førende agenturer

på billet- og adgangssystemer

Mikael Andersen  – ny ejer og direktør for DUX

Efter at have ejet og ledet DUX Tællerfabrik igennem 34 år har Gert Stegmann besluttet at gå på pension og overdrage virksomheden til Mikael Andersen, der ser frem til fortsat at betjene virksomheders mange kunder med kvalitets-tællere og moderne adgangssystemer.

”Jeg har glædet mig over et tæt og godt samarbejde med en stor gruppe af spændende kunder og vores agenturer gennem en lang årrække. Men nu betyder hensynet til mit helbred og min alder, at det er tid at overdrage ansvaret for virksomheden til nye kræfter – og jeg ku’ ikke have fundet en bedre person til posten end Mikael Andersen,” siger Gert Stegmann.

Værdierne fastholdes – suppleres med nye løsninger

Mikael Andersen har gennem en årrække arbejdet med installation og service af elektroniske systemer i industrien med både fagligt og ledelsesmæssigt ansvar, senest i Coromatic A/S som serviceleder for UPS-teamet og før det som servicechef i Lysiplex med ansvaret for skiltemontage i hele Danmark.

”Da jeg kom i dialog med Gert og fik virksomheden præsenteret, kunne jeg hurtigt mærke, at det var et projekt, jeg skulle gå all-in på! Produktsortimentet har høj kvalitet, og vi har en række spændende agenturer både inden for industrielle tællere, adgangssystemer og funktionelle skabssystemer. Jeg vil videreføre den troværdighed og høje service, som Gert har været kendt for, og glæder mig samtidig til at tilbyde vores kunder nye løsningsmodeller fremover,” fastslår Mikael Andersen.

Mikael Andersen – Indehaver/Owner

Tlf.: +45 4031 1161

E-mail: [email protected]

 

Lad os finde de helt rigtige løsninger til dine opgaver – kontakt os!

Hent vores persondatapolitik her