GOTSCHLICH Vario 1300 D

60.724 kr.

Dobbelt lodret tælleapparat med 4-arm i brysthøjde

Beskrivelse

Produktet er velegnet til godt trafikerede indendørs og udendørs indgangs- og udgangspunkter i svømmehaller, rekreative faciliteter, og i bygninger med stor fokus på høj arkitektonisk kvalitet.

Vario har kabinet af udelukkende rustfri stål. Styreenheden er let tilgængelig og beskyttet i toppen af produktet. Kabinettet kan udstyres med kortlæser eller biometrisk læser, men vi kan også skræddersy en manuel åbne løsning med f.eks en pedal eller fjernbetjening.

Produktet er tilgængelig med 90 graders (4-arm) eller 180 graders (2-arm) deling, og det kan også tilpasses saltvandsmiljø. Det er muligt at vælge enkelt eller tovejs drift. Et stort udvalg af tilbehør betyder, at det kan skræddersys til individuelle behov mod betaling.

Prisen afspejler basis produktet med 4-arm, uden rækværk, uden en åbne løsning, uden installation, uden levering.

Kontakt os venligst for et tilbud, ved behov for større partier, installation, tilpasning til individuelle behov m.m.. Hvis der er generelle spørgsmål, står vi naturligvis også til rådighed.

Vores mangeårige Østrigske leverandør GOTSCHLICH, er en af verdens førende producenter af adgangssystemer. Produktionen foregår under eget tag, hvorved den højeste kvalitetskontrol sikres. GOTSCHLICH produkter er af højeste kvalitet og med lang lang levetid.

VARIO_1300D_Produktblatt_DE

Vario1300D_Massblatt

Vario1300D_Tech_dbl_V1

Hovedkatalog: https://www.gotschlich.at/files/Broschueren/DE/Gotschlich%20Katalog_Deutsch_Web.pdf

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GOTSCHLICH Vario 1300 D”